Εκεί που χτυπάει η καρδιά
της Λεμεσού
Εκεί που χτυπάει η καρδιά
της Λεμεσού
Εκεί που χτυπάει η καρδιά
της Λεμεσού
Εκεί που χτυπάει η καρδιά
της Λεμεσού
Previous slide
Next slide
GUESTS
- 2 +

Καλώς ήλθατε στο ξενοδοχείο Old Port

Βρισκόμενο σε ένα από τα πιο ζωντανά μέρη της πόλης, το ξενοδοχείο μας τοποθετείται στο κέντρο της ιστορικής πόλης όπου το νέο συναντάει το παλιό. Είμαστε λίγα βήματα μακριά από το Παλιό Λιμάνι και το Μεσαιωνικό Κάστρο και κοντά στην παραλία και την μαρίνα της Λεμεσού, κάτι που το κάνει την ιδανική βάση για την διαμονή σας στην Λεμεσό.

Ζήστε την αυθεντική και συναρπαστική πλευρά της πόλης που θα σας κάνει να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα

Απλότητα, ουκ εν τω πολλώ το ευ.

Με μοναδική διακόσμηση και περιβάλλον, στο ξενοδοχείο Old Port κυριαρχούν απαλοί, γήινοι τόνοι και φυσικά υλικά όπως ξύλο και μάρμαρο, τα οποία δημιουργούν μια γοητευτική και ζεστή ατμόσφαιρα για την διαμονή σας.

Το κάθε δωμάτιο και σουίτα έχει άφθονο φυσικό φως και τοπίο το οποίο μαγεύει με θέα στην παραλία ή στην αυλή και το παλιό κάστρο.

#SpreadTheJam

Η καρδιά του ξενοδοχείου είναι σίγουρα στο JAM όπου οι ντόπιοι και οι τουρίστες συναντιούνται και συναναστρέφονται. Το χαλαρό μας εστιατόριο και καφέ παρέχει τα πάντα, από εντυπωσιακό πρωινό μέχρι πλούσιο μεσημεριανό και brunch το Σαββατοκύριακο, ενώ από τις 6 μ.μ. το Jam μετατρέπεται σε ένα ζωντανό μπαρ με καλό φαγητό και μουσική.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ OLD PORT

Εξερεύνηση

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις μια πόλη είναι να περιπλανηθείς σε αυτή. Και συμφωνούμε απόλυτα με αυτό.

Απολαύστε την Λεμεσό σαν ντόπιος. Κάντε βόλτα στους πεζόδρομους και εξερευνήστε τα δρομάκια της παλιάς πόλης στα οποία θα βρείτε αμέτρητες παραδοσιακές ταβέρνες, μοντέρνα μπαρ και τοπικά καταστήματα.

Μέρη που πρέπει να δείτε τα οποία βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο μας: